Svi studenti koji upisuju prvu godinu, preddiplomskog ili diplomskog studija, imaju pravo na stipendiju za izvrsnost!

Class room with subtitle "apply by May 15"

Svi kandidati za upis se automatski razmatraju za program stipendiranja pod uvjetom da do 15. svibnja podnesu cjelokupni prijavni obrazac za prijavu na studij. Uz ispunjavanje postojećeg obrasca za prijavu studenata i standardnih potrebnih dokumenata, svi kandidati moraju ispuniti obrazac zahtjeva za stipendiju, uključujući pismeno osobno svjedočanstvo o svojoj kršćanskoj vjeri.

Osim toga, kandidati za preddiplomski studij moraju napisati kratak tematski esej, a kandidati za diplomski studij moraju napisati esej i proložiti primjer prethodnog akademskog rada.

Ove stipendije će primiti 5 kandidata za preddiplomski studij i 5 kandidata za diplomski studij.

Od svih stipendista se očekuje održavanje zadovoljavajućeg akademskog napretka.

Intervjui kandidata (bilo osobno bilo putem Skypea) održat će se od 25. do 29. svibnja 2020. godine. Stručno vijeće Učilišta će raspravljati i odlučivati o stipendijama do 3. lipnja 2020. godine, a dobitnici će biti obavješteni u petak, 5. lipnja 2020. godine. Kandidati mogu biti primljeni na studij čak i ako ne prime stipendiju (ako se, na primjer, za stipendiju prijavi više od pet kandidata, ili nedovoljan broj kandidata zadovolji kriterije). Takvi studenti se mogu još uvijek prijaviti za financijsku pomoć koja se temelji na potrebama.

Pročitajte više