Stručno vijeće Visokog evanđeoskog teološkog učilišta u Osijeku

Stručno vijeće čine nastavnici, suradnici i studenti u skladu sa Statutom Visokog učilišta. Stručno vijeće ima sljedeće ovlasti, zaduženja i odgovornosti: prihvaća i prati izvođenje Nastavnog plana i programa, koje je odobrilo nadležno ministarstvo; odobrava promjene i izmjene Nastavnog plana i programa sukladno potrebama Visokog učilišta; procjenjuje rezultate nastavnog, znanstvenog i stručnog rada; vodi brigu o nastavnom, znanstvenom i stručnom razvoju nastavnog i stručnog osoblja Visokog učilišta; bira stručna povjerenstva za provođenje izbora u nastavna zvanja na Visokom učilištu; pod dekanovim ravnanjem skrbi se za redovno funkcioniranje Visokog učilišta te red i disciplinu; daje mišljenje o priznavanju ispita položenih na drugim visokim učilištima; obavlja i druge poslove određene zakonom i Statutom Visokog učilišta.

Najnovije vijesti

 • Predstavljanje knjige "Nisam zavijao s vukovima"

  23. svibnja 2019. godine, u 19.00 sati, u prostoru knjižnice Visokog evanđeoskog teološkog učilištaOsijek, Cvjetkova 34, održat će se predstavljanje knjige "Nisam zavijao s vukovima", autora Tomislava Jakića. Ugledni novinar velikog iskustva u novinarstvu i politici iznosi svoja sjećanja iz svoje bogate biografije. Sjećanja počinju od autorova djetinjstva, preko prvih koraka u novinarstvu, rada i života u socijalističkoj Hrvatskoj i Jugoslaviji, raspada Jugoslavije i stvaranja neovisne Hrvatske do burnih godina kada obavlja visoku dužnost vanjskopolitičkog savjetnika predsjednika Mesića.Promotori knjige su:Gradimir Gojer, kazališni režiser (Sarajevo, BiH)dr. Svjetlana Broz (izdavač, Gariwo)dr. sc. Peter Kuzmič (dekan VETU)Dobrodošli!
 • Stipendije za izvrsnost za rane prijave (do 30. travnja!)

  Svi studenti koji upisuju prvu godinu, preddiplomskog ili diplomskog studija, imaju pravo na stipendiju za izvrsnost!
 • Međunarodna teološka konferencija u veljači Osijeku

  Duhovnost je važna! 19.-22. veljače 2019., Osijek, Hrvatska Promišljanja o duhovnim dimenzijama misijske teologije i lokalnih misijskih praksi u Centralnoj i Istočnoj Europi
 • Učilište dobilo dopusnice

  Učilište dobilo dopusnice za studijske programe!
 • Intenzivna predavanja

  Od 27. studenog do 1. prosinca Učilište organizira drugi tjedan intenzivnih predavanja (raspored). Pohađanje je obavezno i važno zbog konzultacija s predavačima.