Dragi prijatelji, studenti, bivši i budući studenti,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Učilište u Osijeku, u petak 28. srpnja od 9 do 19 sati

, kako bismo obilježili 50. obljetnicu prve posjete Billyja Grahama Hrvatskoj 1967. godine i nastavili razgovore o misijama, evangelizaciji, učeništvu i obrazovanju u Središnjoj i Istočnoj Europi, s posebnim osvrtom na narode bivše Jugoslavije.

Dnevna konferencija sadržavat će dvije panelske diskusije s regionalnim kršćanskim vođama, predstavljanje knjige o misiji u srednjoj i istočnoj Europi s profesorima Anne-Marie Kool, Corneliu Constantineanu i Peterom Pennerom, te večernju prezentaciju profesora Petera Kuzmiča.

Osim toga, moći ćete saznati više o našim studijskim programima za nadolazeću godinu.

Događaj je otvoren za sve, a možemo i osigurati smještaj za one koji dolaze izdaleka pa vas molimo da nam se pridružite!

Najnovije vijesti

 • Reformacija u Europi i njezini odjeci

  Visoko evanđeosko teološko učilište, u suradnji s Filozofskim fakultetom u Osijeku organizira međunarodni interdisciplinarni znanstveni skup "Reformacija u Europi i njezini odjeci: Povodom 500. obljetnice Lutherovih teza" koji će se održati na Filozofskom fakultetu u Osijeku, 19. i 20. listopada 2017. godine. 
 • EEAA - prvi posjet

  EEAA Vijeće (European Evangelical Accrediting Association) odobrilo je prvi posjet Učilištu, koji će se održati od 27. do 29. srpnja 2017. godine.
 • 50. obljetnica prve posjete Billyja Grahama

  Dragi prijatelji, studenti, bivši i budući studenti, Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Učilište u Osijeku, u petak 28. srpnja od 9 do 19 sati
 • Doktorski ljetni program

  Već drugo ljeto zaredom, Učilište okuplja doktorande na ljetnom programu