Već drugo ljeto zaredom, Učilište okuplja doktorande na ljetnom programu

. Sudionici dolaze iz Rusije, Ukrajine, Kirgistana, Rumunjske i Hrvatske te su različitih religijskih vjeroispovjesti. Nekoliko tjedana sudionici se intenzivno bore s temom svoje teze, uglavnom s relevantnim pitanjima kojima se crkva bavi.

Biblioteka Učilišta je odlično mjesto za pronalaženje odgovora i za bijeg od svakodnevnih ometanja.

Ukoliko biste htjeli sudjelovati u programu idućeg ljeta, slobodno nam javite!

Najnovije vijesti

 • Intenzivna predavanja

  Od 27. studenog do 1. prosinca Učilište organizira drugi tjedan intenzivnih predavanja (raspored). Pohađanje je obavezno i važno zbog konzultacija s predavačima.
 • Konferencija "Teološka i misiološka razmišljanja o kršćanstvu među Romima"

  Učilište će od 28. studenog do 1. prosinca 2017. godine biti domaćin konferenciji "Teološka i misiološka razmišljanja o kršćanstvu među Romima" (program).
 • Reformacija u Europi i njezini odjeci

  Visoko evanđeosko teološko učilište, u suradnji s Filozofskim fakultetom u Osijeku organizira međunarodni interdisciplinarni znanstveni skup "Reformacija u Europi i njezini odjeci: Povodom 500. obljetnice Lutherovih teza" koji će se održati na Filozofskom fakultetu u Osijeku, 19. i 20. listopada 2017. godine. 
 • EEAA - prvi posjet

  EEAA Vijeće (European Evangelical Accrediting Association) odobrilo je prvi posjet Učilištu, koji će se održati od 27. do 29. srpnja 2017. godine.